luni, 17 iulie 2017

City Business Centre Timişoara lansează un concurs de proiecte cu un premiu de 7.000 euro


City Bussiness Centre, cel mai modern ansamblu de birouri din Timişoara, deţinut şi administrat de NEPI, liderul investiţiilor imobiliare din România, lansează, până la data de 5 septembrie 2017, o competiţie naţională de proiecte pentru reamenajarea spaţiilor de recepţie ale clădirilor A şi B din cadrul complexului de birouri. Marele premiu constă în 7.000 de euro, implementarea proiectului, precum şi o poziţie deschisă în cadrul biroului de arhitectură Andreescu & Gaivoronschi. City Business Centre caută cea mai creativă soluţie pentru cele două spaţii, în concordanţă cu standardele de design care fac din complexul de birouri inima comunităţii de afaceri din Timişoara.

Concursul de arhitectură şi design „Ideile bune nu stau pe hârtie” se adresează tuturor studenţilor şi emergenţilor din domeniul arhitecturii şi al designului din România,care vor ca ideile lor să prindă viaţă în cadrul celui mai modern ansamblu de birouri din Timişoara. În cadrul competiţiei naţionale, tinerii creativi sunt invitaţi să propună, până pe 5 septembrie, cele mai inovatoare idei pentru reamenajarea spaţiilor de recepţie pentru două dintre cele cinci clădiri de birouri. Participanţii pot afla toate detaliile accesând pagina de concurs: http://www.business-centre.ro/concurs-arhitectura.html.
Centrul de business îşi propune astfel să împrospăteze imaginea celor două holuri, pentru a completa armonios design-ul modern al complexuluişi pentru a îmbogăţi atmosfera întregului spaţiu.
Marele premiu constă în 7.000 de euro, un post deschis în cadrul companiei Andreescu & Gaivoronschi, biroul de arhitectură care a dezvoltat conceptul City Business Centre, şi implementarea ideii propuse, tinerii profesionişti având astfel posibilitatea de a-şi îmbogăţi portofoliul. În perioada 5 – 15 septembrie 2017, juriul concursului va face o selecţie preliminară a finaliştilor, urmând ca marele câştigător să fie anunţat pe data de 18 septembrie 2017. Lucrările pentru amenajarea spaţiilor vor începe după această dată, pe baza proiectelor câştigătoare.

Înscriere
Pentru a intra în concurs, participanţii trebuie să trimită propunerea de proiect până la data de 5 septembrie 2017, însoţită de o scrisoare de intenţie în care să detalieze motivele pentru care aceştia cred că sunt potriviţi pentru proiectul City Business Centre şi cum pot să îi dea valoare prin experienţa pe care o deţin, CV-ul alături de portofoliul de lucrări şi propunerile de design pentru recepţiile clădirilor A şi B din complexul City Business Centre. Dosarul de înscriere trebuie trimis printr-un link de transfer la adresa de email la concurs@business-centre.ro.
Propunerea de design va trebui să conţină sugestii de materiale noi pentru pereţii interiori şi ai portalului (portalelor) de acces, pentru un nou pupitru de recepţie (pult) şi pentru mobilierul zonei de aşteptare, adecvat pentru holul de primire al unui imobil de birouri de clasa A. Participanţii vor trebui să reevalueze iluminarea artificială a interiorului, păstrând ceea ce este practic şi adăugând elemente ce pot îmbogăţi atmosfera interioară, alături de signalistică, în armonie cu întreaga propunere. Mai mult, proiectele propuse trebuie să integreze dispozitive sau soluţii tehnologice care să ofere funcţionalităţi suplimentare companiilor din City Business Centre.

Juriul competiţiei
Lucrările vor fi evaluate de un juriu format din profesionişti în design şi arhitectură, reprezentanţi ai City Business Centre şi ai companiilor din complexul de birouri: Sorin Ciurariu – Arhitectul şef al oraşului Timişoara, Vlad Gaivoronschi – Arhitectul complexului City Business Centre, Claudia Icobescu – Building Administrator şi reprezentanţii a două companii găzduite de City Business Centre,Werner Hauer – Manager Huawei şiViorel Loth – Financial Officer, Toluna.
„Am ales City Business Centre Timişoara pentru compania noastră pentru că am găsit aici un spaţiu de lucru care, dincolo de capacităţile funcţionale şi serviciile de top, asigură o atmosferă optimă pentru încurajarea creativităţii şi productivităţii celor care îi trec pragul zilnic. Acest proiect de design reconfirmă permanenta grijă pentru detalii pe care dezvoltatorii City Business Centre o au în menţinerea birourilor la cele mai înalte standarde. Mă bucur să fac parte din juriul acestei competiţii şi sunt nerăbdător să văd cum se vor transforma cele două spaţii.”, declară, Viorel Loth – Financial Officer, Toluna.
-------------------------------------------
Despre City Business Centre

City Business Centre are oferă mai mult decât un simplu spaţiu de birouri. Apariţia complexului de birouri City Business Centre a plasat oferta de spaţii pentru birouri la un nivel similar standardelor regiunii Central Est Europene. Cele cinci clădiri de clasă A din cadrul complexului propun un decor superior companiilor care îşi doresc un mediu de lucru modern, fiind gândite pentru a le facilita profitabilitatea şi pentru a le oferi un nivel ridicat de confort. Complexul City Business Centre Timişoara pune la dispoziţia oamenilor de afaceri 43.000 mp de spaţii de birouri şi o gamă extinsă de facilităţi, printre care un restaurant panoramic şi o cantină, parcare subterană pe două niveluri, servicii bancare şi de asigurări, clinică medicală şi stomatologică, precum şi o zonă verde generoasă ce îmbină elemente cu valoare istorică.

Niciun comentariu: